Mai-Li, een blind meisje, droomt van Eurosong

Lees voor met webReader

Mai-LiWie mag voor ons land naar het Junior Songfestival?  Meest opvallende deelnemer is Mai-Li De Raeymaeker, een elfjarig blind meisje uit Wortel.

Op 1 december vindt in Amsterdam het Junior Songfestival plaats. Wie de gelukzak is die namens België mag zingen, weten we al op 6 oktober.

Mai-Li De Raeymaeker is zo goed als blind, van bij haar geboorte, maar dat is absoluut geen obstakel om haar droom te verwezenlijken. Het meisje uit Wortel, bij Hoogstraten, wil ons land vertegenwoordigen in Nederland en als het kan later een mediacarrière uitbouwen.

Mai-Li heeft grote muzikale ambities en zit ook op muziekschool. “Aangezien ik bijna niets zie, krijg ik braille-notenleer. Geen probleem, want mijn laatste examens waren uitstekend.” Ook qua dansen op een podium trekt Mai-Li zich aardig uit de slag. “De VRT heeft een extra lerares voor mij aangenomen die mij stap voor stap alle passen aanleerde.”

De clip van Zo vrolijk was ik nooit is vanaf deze week geregeld te zien op tv. Mai-Li is vanaf 3 september ook haast elke dag te zien in het Junior Eurosong-magazine op Ketnet. Beluister het liedje Zo vrolijk was ik nooit.

Lees het volledige artikel in Gazet van Antwerpen, 1 augustus 2012


Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Persberichten, Prikbord met de tags . Bookmark de permalink.

7 reacties op Mai-Li, een blind meisje, droomt van Eurosong

 1. Eline schreef:

  Alvast een hele dikke proficiat voor Mai-Li

  • mai-li schreef:

   Bedankt Eline, tot gauw op de skiclub hé !!!!!!!!
   Grtjs Mai-Li

 2. Manuela en Gunter schreef:

  Wij Manuela en Gunter kennen Mai-li persoonlijk heel goed. Mai-li we zijn heel trots op je!!!!!!! je doet het supper!!

  • mai-li schreef:

   Bedankt Gunther en Manuele hopelijk zien we elkaar weer vlug!!!!!!
   Grtjs Mai-Li

 3. soukaina schreef:

  hey mai-li ik ben letterlijk je grootste fan denk ik mijn juf chantal dubbelman dat is je tante toch nu ze zei dat je misschien naar onze klas komt en ik wil graag je vriendin zijn want je komt naar onze klas en dacht als je het niet wil omdat je me niet kent dus als je naar mijn klas komt en me dan wel naar oze klas komt is dat ook goed

 4. jan schreef:

  ik hoop dat jij de eurosong wint

 5. jan schreef:

  dab meid

Reacties zijn gesloten.