E-book: Yves Taffin – Daarom ik en niet een ander

Lees voor met webReader

Autobiografische aantekeningen, met onder meer de Spirituele Oorsprong en Zin van een Lichamelijke Beperking.

Dag beste lezer(es),

Het is mogelijk dat je mij ergens van kent. Maar de kans is even groot dat dat niet het geval is. Kenmerkend aan mijn persoon is dat ik sinds mijn geboorte met een visuele beperking door het leven ga, en dat ik vanuit die laat ons maar zeggen vrij unieke achtergrond en dito ervaringswereld met schrijven bezig ben. Liever echter dan mij voor te stellen als iemand met een handicap die schrijft, profileer ik mezelf als een auteur die een beperking heeft, maar daarom niet noodzakelijk daarover schrijft. Aan een journalist van een regionale krant die me ooit de op het eerste gezicht banale vraag stelde: «Waarom schrijft u?» antwoordde ik: «In zekere zin schrijf ik omdat ik op die manier in bewustzijn op plaatsen kan komen waar ik normaal gezien niet kan komen.»

Deze geheel upgedate versie wordt uitzonderlijk gratis ter beschikking gesteld door de auteur met als doel de wereld van visueel gehandicapten beter bekend te maken. De lezer mag na lectuur altijd, uiteraard vrijblijvend, overgaan tot een vrijwillige auteursbijdrage. Alle instructies vindt u op de laatste pagina van de PDF

U kan het ebook hier downloaden.

bron: Yves Taffin (auteur)
Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Luisterboek, Ontspanning. Bookmark de permalink.

Één reactie op E-book: Yves Taffin – Daarom ik en niet een ander

  1. Sara schreef:

    Geachte

    Al geruime tijd probeer ik en mijn man contact te nemen met Yves Taffin. We krijgen geen antw, is er iets ernstig met Yves?

Reacties zijn gesloten.