18.02.2016 brief van Omer

Lees voor met webReader

Dag beste mensen allemaal

Laat ik me even voorstellen; Ik ben Omer, een knappe Golden Retriever van 1 jaar oud. Jammer genoeg mag ik de opleiding van blindengeleidehond niet volgen.

Gelukkig ben ik terecht gekomen in een warm gezin. Er is een grote tuin met veel ruimte om te ravotten. Ik ben hier niet het enige huisdier, er is ook Sam de ezel waar ik al dikke vriendjes mee ben. Ook vier kippen waar ik ook graag zou mee spelen maar die hebben dat niet zo graag en mijn baasje ook niet.Er is ook een vijver met vissen waar ik veel bewondering voor heb. Ondertussen heb ik wel al geleerd om ze op afstand te bespieden. Want geloof me op een winterse dag met je voorpoten en je hoofd vooruit  door het flinterdunne ijs schieten is niet zo leuk.

Ik mag hier veel mee gaan wandelen in de bosrijke omgeving met mijn baasjes. Alleen ga ik nog moeten leren mijn vurig temperament een beetje in te tomen als ik met het vrouwtje op stap ga, want ze is niet zo groot en sterk en als ik een beetje te geweldig van start ga kunnen er ongelukken van komen.

Ik ga hier heel zeker een lang en gelukkig leven tegemoet!

Poot van,

Omer

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Opleiding honden, Pleeggezinnen, Prikbord. Bookmark de permalink.

4 reacties op 18.02.2016 brief van Omer

 1. Kaat Van Daele schreef:

  We missen Omer nog steeds, maar zien dat hij het super goed stelt! Dank aan zijn adoptieouders.

  fam Vandaele-Van Daele

 2. De Prijck Inge schreef:

  Ninka zat in hetzelfde schuitje als Omer en stelt het nu bij ons ook super! Ons gezin en Ninka wensen dan ook Omer evenveel pret, mooie wandelingen en knuffels toe!

 3. de mey arianne schreef:

  Hier net hetzelfde dankzij jullie hebben wij ons prachtige Naura ze is ontzettend lief en heeft het heel druk omdat ze ieder dag veel speelt met haar 2 vriendinnekes ( een border collie en een boomerken ) in de poezen heeft ze minder interesse . We zijn zo blij met haar we zouden haar echt meer kunnen missen ze is gewoonweg FANTASTISCH !!!!! Wij wensen jullie heel veel plezier met Omer !! xx

 4. Kerckhof Doris schreef:

  Hallo Omer, ik ben je nonkel Darwin. Ik vind het spijtig dat je de opleiding niet mag volgen maar als je zo gelukkig wordt wens ik je het allerbeste. Ik ben hier heel gelukkig met mijn vrouwtje en ga soms ook eens uit de bol op de hondeweide met mijn vriendjes.
  Geloof me of niet maar jouw snuitje lijkt op het mijne alsof ik in een spiegel kijk. Stel het heel goed lieve jongen vanwege nonkel Darwin en vrouwtje Doris

Reacties zijn gesloten.