29 mei 2016: 20 km door Brussel

Lees voor met webReader

Op 29 mei 2016 kan je deelnemen aan de 37ste editie van de 20 km door Brussel. De Vrienden der Blinden en Slechtzienden gaan de uitdaging aan. We wensen een ploeg samen te stellen van blinde, slechtziende en ziende lopers om samen de zichtbaarheid van onze kleuren te garanderen. Nodig dus uw familie, collega’s en vrienden uit om samen met u, onze kleuren te dragen.

Zin om dit humanitair experiment samen te delen? Schrijf u dan NU in. We sluiten de inschrijvingen ten laatste af op 9 maart 2016.

Na ontvangst van het ingevuld formulier, krijgt u een bevestiging van uw gratis inschrijving. Je hoeft jezelf dus geen zorgen meer maken over de administratieve rompslomp, wij zorgen hiervoor. (gratis rugnummer, gratis t-shirt)

U kunt inschrijven per telefoon: 065/40.31.00 of per e-mail: s.sports-loisirs@vriendenderblinden.org

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Evenementen, Prikbord. Bookmark de permalink.