Rita Abrams op stap voor Vrienden der Blinden

Lees voor met webReader

Rita AbramsSINT-PIETERS-LEEUW – Rita Abrams uit Lembeek, maar wel actief lid van joggingclub Leeuwerik uit Sint-Pieters-Leeuw bracht al tweemaal de Dodentocht in Bornem(100 km) tot een goed einde, maar hier wil zij het niet bij laten.

Van vrijdag 12/8 tot zaterdag 13/8/2016 neemt ze een 3de keer deel aan de Dodentocht en stapt ze voor de eerste maal mee voor de  “Vrienden der Blinden”. Ze kan hier bij gesponsord worden niet met geld, wel met plastiek dopjes.

Van elke sponsor wordt verwacht dat hij of zij tien dopjes per afgelegde km. schenkt of het mooie getal van 1.000  dopjes voor het hele project. Dit stemt overeen met zowat 2,2 kg. Dopjes kan je bezorgen op de volgende inzamelpunten: Joggingclub de Leeuweriken- RVT Zilverlinde en buurtwinkel Klavertje Vier en drankencentrale Schoentjens in Sint-Pieters-Leeuw, dansschool DEC en drankencentrale Dekoninck uit Buizingen, Delhaize en tea-room Servais in Halle, Gemeentelike basisschool Galmaarden, Okra Savio in Dilbeek, Amicau in Dworp, Delhaize Alsemberg, Onze-Lieve-Vrouwinstituut in Sint-Genesius-Rode. Info: 0474/536941.

Rita hoop alvast dat zij na haar prestatie een belangrijke bijdrage gaat geleverd hebben voor het aankopen van een pup van een blindengeleidehond. Dit betekent dat minstens 3.000 kg dopjes gaan moeten ingezameld worden. Zij wil niet alleen de eindmeet bereiken voor en met de honden van Vrienden der Blinden, maar ook met de rode vlag en wimpel.

Financiële bijdrage kan ook op rekening IBAN BE08 2800 7787 8913 van federaal werk Vrienden der Blinden en slechtzienden vzw met referentie “dodentocht 2016”.

bron: Het Nieuwsblad 26.03.2016

 

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Dopjesactie, Persberichten. Bookmark de permalink.

Één reactie op Rita Abrams op stap voor Vrienden der Blinden

  1. Isidoor en Nicole schreef:

    Isidoorke en zijn bazinnetje doen al fel hun best om hun bijdrage bijeen te sparen. Vele Duffelaars doen al mee!

Reacties zijn gesloten.