Internationale dag van de geleide hond

Lees voor met webReader

Woensdag 27 april 2016 was het ”Internationale dag van de geleide hond”. Belangrijk om dit eventjes onder de aandacht van de mensen te brengen. Daarom hebben we met ons opleidingscentrum een ludieke actie op touw gezet. Onze instructeurs en honden hadden hiervoor afspraak op de markt te Brugge en werden vergezelt door een steltloper met grote ‘hond’.  Zowel jong als oud konden deze actie smaken. Om u toch eventjes te laten meegenieten, hier enkele foto’s.

 

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Prikbord. Bookmark de permalink.

Één reactie op Internationale dag van de geleide hond

  1. Heidi Callewaert schreef:

    Het is goed dat er ook een dag geweid wordt aan de geleide hond, want die zijn heel belangrijk in het leven van blinde- en slechtziende mensen. Zo kan de buitenwereld eens zien waar het opleidingscentrum zich voor inzet. Jullie hebben dat weer goed gedaan en mooi voorgesteld. Groetjes en knuffels.

Reacties zijn gesloten.