1ste schooldag Odette

Lees voor met webReader

Dag Odette,

Je bent vandaag vertrokken naar de grote school – we hebben jouw valiesje, boordevol mooie herinneringen, klaargemaakt.

Vanaf dag 1 ben je erin geslaagd om ons hart in te palmen en ons zo op het verkeerde been te zetten. Je was een bijzonder lieve huisgenote en een fijne “compagnon de route”.

Met jou “pleegzus” Luna klikte het meteen en het was genieten jullie samen bezig te zien. Behulpzaam als je was, hielp je als een volleerd buitenmeisje duchtig met het snoeien, we hadden daar wel een andere visie over, maar alle emo rozen heb je ongemoeid gelaten.

Hoewel ik jou luidkeelse begroeting ’s morgens niet echt leuk vond, zal het nu wennen worden aan de stilte. Toegegeven, we zullen je heel hard missen.

Het wordt voor jou een leuk weerzien met jou zusje en broertjes.
Fijne mensen in het centrum zullen  je heel wat bijbrengen en wedden dat je het heel plezant zult vinden.

Zet jou beste pootjes voor meid, je maakt over enkele maanden iemand super gelukkig.

Dikke knuffel,
Luna, poes Martha
Geert & Francine

 

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Pleeggezinnen, Prikbord. Bookmark de permalink.

2 reacties op 1ste schooldag Odette

 1. Nicole, bazinnetje van Isidoor uit Duffel schreef:

  Bij het lezen van dit berichtje, kreeg ik zelf de tranen in mijn ogen. Maar, lieve pleegouders, jullie kunnen het zich niet echt inbeelden hoe gelukkig wij zijn als ons zo’n schat van een hond toegewezen wordt die opgebracht werd in een gezin waar hij zoveel liefde mocht ontvangen inzijn (haar) eerste levensjaar. Wij zijn jullie enorm dankbaar!

  • Heidi Callewaert schreef:

   Beste Nicole

   Ik had net hetzelfde gevoel, tranen van emotie en vermoeidheid van een hele dag werken. Het is inderdaad fantastisch om te weten dat er lieve mensen zijn, die ervoor zorgen dat wij; blinde en slechtziende mensen, ooit onze droom kunnen waarmaken en mogen rekenen op de zorgzaamheid van zo’n lieve welopgevoede en intelligente opgeleide hond. Bedankt aan alle pleegouders en iedereen die dit voor ons waarmaakt.

Reacties zijn gesloten.