Opendeur Vrienden der Blinden – zaterdag 25 juni

Lees voor met webReader

Het Opleidingscentrum voor Blindengeleidehonden te Koksijde opent
opnieuw haar deuren voor het grote publiek. Op zaterdag 25 juni om 11u00 opent ‘De Bree Veertiene’ met een aperitiefconcert. Doorlopend zijn er demonstraties op ons parcours en een wedstrijd voor onze dopjesactie.
Durft u, geblinddoekt, u laten leiden door onze honden doorheen ons parcours? Om 15u is er een demonstratie van gehoorzaamheid en om 14u & 16u
tonen de politiehonden hun kunnen. Voor de kids is er een springkasteel.
Een bar, een frietmobiel, een dessertbuffet en een infostand van Versele-Laga fleuren ons Opleidingscentrum op.

U komt toch ook …

Vanaf heden zijn onze Opendeuraffiches beschikbaar.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Evenementen. Bookmark de permalink.

Één reactie op Opendeur Vrienden der Blinden – zaterdag 25 juni

  1. Heidi Callewaert schreef:

    Dit is een fantastisch evenement om naar uit te kijken. Heel boeiend en zeer interessant, is de ervaring om eens een parcours te bewandelen met een geleidehond. Vooral voor de mensen met goede ogen, is dit een uitdaging om een keer geblinddoekt, de controle af te geven en de hond voor 100 procent te vertrouwen. Dit is één van de vele mooie belevenissen op de opendeurdag. Men kan er zichzelf verwennen met allerlei lekkers en rustig genieten. De leerrijke demonstraties met de honden en hun instructeurs, en de muzikale intermezzo’s zijn aangename ervaringen. alle medewerkers staan u graag te woord, met informatie over de werking van deze organisatie. Zeer zeker een aanrader voor wie er nog nooit is geweest. Allen daarheen.

Reacties zijn gesloten.