Pleeggezinnendag

Lees voor met webReader

Op woensdag 20 april verzamelden onze pleeggezinnen voor een klein lesje in het socialiseren van hun puppy. De dag begon in het centrum zelf. Hier werden enkele tips en tricks aangeleerd omtrent gehoorzaamheid en hoe het baasje de aandacht van de pup kan behouden. Na dit uurtje ging de groep op stap in het centrum van Koksijde. Elk pleeggezin ging dan mee met een instructeur. Daar konden ze zien hoe hij/zij te werk gaat met een hond in opleiding en hoe te reageren op dagdagelijkse gebeurtenissen. Na dit leermoment werd gekozen voor de rust en schoonheid van het bezoekerscentrum ‘De Nachtegaal’ te De Panne om de lunch te nuttigen.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Pleeggezinnen, Prikbord. Bookmark de permalink.

2 reacties op Pleeggezinnendag

  1. Heidi Callewaert schreef:

    Het is heerlijk om te zien, hoe de pleegouders en hun puppy’s goed ondersteund en begeleid worden. De goede zorgen en toewijding van de pleeggezinnen en de instructeurs, zorgen ervoor dat de hondjes heel goed voorbereid zijn, op hun bijzonder belangrijk leven als geleidehond. Dikke proficiat aan iedereen.

  2. Van Damme Mireille schreef:

    Ik zou graag in aanmerking komen om als pleegmoeder te fungeren voor het socialiseren van een puppy. Ik heb ervaring met meerdere generaties van Belgische herders (Tervueren), Mechelse, Duitse schepers en mijn huis en tuin zijn perfect aangepast aan het houden van honden.
    Graag kontakt via mail of telefoon (GSM).

Reacties zijn gesloten.