Aurelie & Nalu: de start van een nieuw leven

Lees voor met webReader

Baret muts en afstudeerdiplomaNa 10 maanden opleiding in het centrum waarvan de laatste week samen met mijn nieuw baasje Aurelie, eindelijk het moment. Ik mag mee naar haar huisje! Het eerste weekend, mijn baasje en ik, gezellig samen. Maandagmorgen, de deurbel gaat.
Daar staat ‘juf’ Linsay. Zij komt mij helpen voor het laatste stukje van mijn opleiding, het aanleren van de trajecten. Mijn baasje Aurelie roept me,  we gaan op stap en ze doet me mijn beugel om.
Ik loop vooruit met mijn baasje, juf Linsay volgt op afstand. Zo kan ze zien of ik het allemaal wel goed doe. Eerst naar het hondentoilet, oef, dan naar het station de bus op en dan … de wijde wereld in!

De start van een nieuw leven!

 

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Afgestudeerde honden, Prikbord. Bookmark de permalink.