De volgende keer ga ik voor 30 à 40 kub

Lees voor met webReader

Bjorn in zijn container vol dopjesEr zijn mensen die spreekwoordelijk zwemmen in het geld, Bjorn Poelvoorde uit Aarsele (West-Vlaanderen) “zwemt” in dopjes. Om ons te steunen, plaatste hij in zijn buurt een container en zijn ambitie is die te vullen met dopjes! Langzaam maar zeker raakte die gevuld en begin juli was het zover. Een kleurrijke maar bomvolle dopjescontainer!

Bjorn blaakt van de ambitie want bij het doorsturen van de foto’s liet hij het volgende optekenen: “De volgende keer ga ik voor 30 à 40 kub“. Om ieder van ons toch een beeld te geven hoe een container vol dopjes eruit ziet, nam hij een “duik” in zijn 10 kubiek dopjes.

Vanwege team Vrienden der Blinden – Koksijde,
Ne dikke MERCI Bjorn voor de geleverde inspanning!

De bodem van de container is al bedekt met dopjesStilaan geraakt de container gevuld

De container is bijna gevuldContainer tot op de rand gevuld met kleurrijke dopjes

 

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Dopjesactie, Prikbord, Steunen. Bookmark de permalink.