Vrienden der Blinden zoekt weekendopvang

Lees voor met webReader

Screenshot Vakantie-weekendopvangEen hond in huis nemen, voor velen een dilemma! Tijdens de werkweek geen tijd voor een hond, laat staan om met de jonge hond naar de hondenschool te gaan! Maar in het weekend mis je wel die gezellige, lieve viervoeter in huis.
Dé oplossing ligt bij Vrienden der Blinden.

Wij zijn op zoek naar families, uit regio Koksijde, die tijdens het weekend een blindengeleidehond-in- spé in huis willen nemen (afhalen vrijdagvoormiddag (10u – 12u) – terugbrengen maandagmorgen (8u – 10u)).

Wat zit er voor u in?
U haalt een jonge volwassen, opgevoede hond in huis. De hond verblijft enkel bij u wanneer u tijd hebt (in het weekend dus). Zo zorgt u ervoor dat de hond tijdens het weekend kan ontspannen en kan wennen aan een huiselijke sfeer.
Een duidelijke win-win-situatie als je het ons vraagt!

Voor de snelle beslissers is het ook mogelijk om dit weekend al een hond in huis te nemen.

Voor kandidaatstelling, klik hier

Voor meer info omtrent weekendopvang:

Vrienden der Blinden
H. Noterdaemestraat 1 – Koksijde
info@vriendenderblinden.be
www.vriendenderblinden.be
058 53 33 00

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuwtjes, Pleeggezinnen, Prikbord. Bookmark de permalink.