Organiseer een warme actie voor …

Lees voor met webReader

Banner Organiseer een warme actieMusic for Life is opnieuw van start gegaan. Gans Vlaanderen wordt weer overspoelt met warme acties. En ook dit jaar is Vrienden der Blinden één van de goede doelen waaraan u uw actie kan koppelen. Draag je Vrienden der Blinden een warm hart toe? Aarzel dan niet om een actie te organiseren? Registreer je warmste actie via www.dewarmsteweek.be en breng ons ervan op de hoogte.
Samen maken we er een warme en gezellige eindejaarsperiode van!

Wie kan er een actie voor Vrienden der Blinden organiseren?

Iedereen die Vrienden der Blinden een warm hart toedraagt, kan een actie organiseren.
Je kan als individu, groep/vereniging of bedrijf een actie organiseren (telkens moet je wel 1 persoon opgeven als contactpersoon).

Tekening hart en vlam die elkaar omarmen

Hoe organiseer ik een warme actie voor Vrienden der Blinden.

Een actie organiseren doe je in 4 stappen.

  1. Bedenk een leuke, warme actie die je zal uitvoeren.
  2. Registreer deze actie via www.dewarmsteweek.be.
  3. Kies Vrienden der Blinden uit de lijst van Vlaamse vzw’s die zijn goedgekeurd door de Koning Boudewijnstichting en vul al de nodige gegevens in.
  4. Is je actie geregistreerd? Oké, super, fantastisch! Breng ons op de hoogte en wij geven uw actie een extra duwtje in de rug door het te delen op onze sociale media!

Logo Music for Life Studio Brussel

Tot wanneer kan ik een actie registreren en organiseren?

‘Music for Life’, het troetelkind van Studio Brussel, loopt tot zaterdag 24 december met als apotheose de Warmste Week (18 tot 24 december 2016) in de Schorre te Boom.

Nood aan idee’tjes voor uw warme actie?

Verkoop van pannenkoeken, taartjes of wafels, soepverkoop, op een kerstmarktje gaan staan, organiseer een fuif, film- of thema-avond (kaarting, bingo,…), maak opritten sneeuwvrij, carwash actie,…

3 mensen liggen met blindengeleide hond in bed te slapenHoe komen mijn opgehaalde centjes bij Vrienden der Blinden terecht?

Op je persoonlijk dashboard op dewarmsteweek.be vind je alle gegevens om het opgehaalde geld te storten aan de Koning Boudewijnstichting. Betalen gaat zo vlot en éénvoudig. Zij zorgen voor de doorstorting naar jouw goed doel. Stort dus NOOIT rechtstreeks de opbrengst van jouw actie aan jouw goed doel.

Aandacht! Bezorg ons een kopie van je storting aan de Koning Boudewijnstichting. Zo weet onze boekhouding dat de betaling in orde is. Bedankt voor jullie steun en inzet, laten we er samen een warme week van maken!
Noteer dat er geen fiscale attesten worden verleend in het kader van Music for Life.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Evenementen, Prikbord. Bookmark de permalink.