Schenking van 1000 euro voor Vrienden der Blinden

Lees voor met webReader

Vrienden der Blinden  ontving afgelopen week het bestuur van Flanders Lady Trophy Koksijde. Flanders Lady Trophy Koksijde is een tennistornooi waar aanstormend, jong vrouwelijk tennistalent de rackets kruist. De Nederlandse Richel Hogenkamp (WTA 194) troonde zich als eindwinnares van deze 30ste editie. Zo treed ze in de voetsporen van o.a. Justin Henin, Kim Clijsters, Marion Bartoli, Kristin Flipkens en vele anderen. Tijdens deze editie bood de organisatie modieuze, witte hoedjes te koop aan en dit ten voordele van een goed doel uit de streek, met name Vrienden der Blinden uit Koksijde. Dit resulteerde in een cheque van 1000 euro dat Vrienden der Blinden mocht ontvangen. Dit bedrag wordt gebruikt voor de aankoop van beugels en extra speeltjes, leibanden en ander materiaal met het oog op hun nieuw project namelijk weekendopvang voor hun honden in opleiding.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Persberichten, Prikbord. Bookmark de permalink.

Één reactie op Schenking van 1000 euro voor Vrienden der Blinden

  1. Heidi Callewaert schreef:

    Mooi gedaan van die mensen. Proficiat.

Reacties zijn gesloten.