Oud kennelgebouw wordt gestript

Lees voor met webReader

De voorbereidingswerken voor het nieuwe multifunctioneel gebouw werden eind 2016 uitgevoerd.
Ruimte na ruimte werd leeggemaakt en kreeg het aanwezige materiaal een nieuw plaatsje in de resterende gebouwen. Water en elektriciteit werden afgesloten en het strippen van het gebouw kon beginnen.
De grote poort werd element per element gedemonteerd wat een huzarenstukje bleek te zijn. Weinig activiteit aan de buitenzijde te zien maar binnen in de hangar zwaar materiaal om de zware elementen uit de geleiders te halen.

Om de honden overdag op het centrum te kunnen opvangen, werden de kennels gerecupereerd op het binnenplein van het centrum. Weldra gaat het vertrouwd kennelgebouw tegen de vlakte, de wederopbouw kan beginnen én een nieuw hoofdstuk wordt aangesneden. Natuurlijk houden we jullie op de hoogte!

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Prikbord. Bookmark de permalink.