Tweede speelweide in gebruik

Lees voor met webReader

Ook onze speelweide leed onder de bouwwerkzaamheden. Het pad werd opengebroken en putten werden gegraven. Gevolg een omgewoelde speelweide. Niet ideaal om honden uit te laten of te laten ontspannen. Er moest dringend actie ondernomen worden en heraanleg was dus noodzakelijk.
Het tuinpad herstellen, de grond egaliseren, gras zaaien en dan wachten… tot het gras 2 kontjes hoog is!
Dan pas kan er weer geravot worden in de speelweide.

Daarom werd besloten om een 2de speelweide aan te leggen.  In de tuin achter de schuur leek ons de perfecte locatie, weg van de bouwwerkzaamheden. Dankzij de inzet van vrijwilligers Antoine & Paul, waarvoor dank, kan dit opnieuw. Ondertussen is deze al vol op in gebruik!.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Opleiding honden, Prikbord. Bookmark de permalink.