De “eerste steen” is gelegd…

Lees voor met webReader

Onder een stralend zonnetje en een ruime belangstelling werd op zaterdag
17 juni de eerste steen van het nieuwe multifunctioneel gebouw van Vrienden der Blinden onthuld te Koksijde.

Na het welkomstdrankje aanhoorde het aanwezige publiek de toespraken van burgemeester Marc Vanden Bussche, voorzitter Wim Dezeure en president Erik Balate van ‘Les Amis des Aveugles / Vrienden der Blinden’. Daarna werd er overgegaan tot de onthulling van de mooie gedenkplaat die een mooi plaatsje zal krijgen in het nieuwe gebouw.

Tijdens de receptie speelde een bandje aangename deuntjes. Genodigden maakten dankbaar gebruik van de partytafels in de tuin om een praatje te slaan, andere namen een kijkje op de bouwwerf. Natuurlijk mogen we onze trouwe viervoeters niet vergeten. Honden in opleiding, pups en actieve blindengeleidehonden vergezelden ons!

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Evenementen, Prikbord. Bookmark de permalink.