Een leuke foto en een tof filmpje over dopjes

Lees voor met webReader

Vele kleintjes maken een grote!
En dit is zeker waar als het over dopjes gaat.
Mensen brengen hun verzamelde dopjes binnen bij één van onze vele inzamelpunten verspreid over gans Vlaanderen. Soms ontvangen we een leuke foto van een klas, organisatie, bedrijf, centrum, privépersoon… samen met hun ingezamelde dopjes.
Onlangs ontvingen we deze leuke foto van Basisschool Sint-Montfort in Kontich (Antwerpen).
SUPER TOF, DIKKE DUIM en flink gespaard!

Basisschool Sint-Montfort in Kontich (Antwerpen) met hun lading ingezamelde dopjes

Maar we ontvangen niet enkel foto’s.
Sommige gaan verder en zetten hun creativiteit aan het werk zoals dit tof filmpje van een klas uit het Onze-Lieve-Vrouwinstituut te Sint-Genesius-Rode. De leerlingen van het 4de Handel maakten een filmpje over welke dopjes er in de rode ton mogen en hoe je zo het opleidingscentrum steunt. Pup Poppy, die bij een pleeggezin in de buurt verblijft, mocht voor de gelegenheid figurant zijn….en of ze dat goed gedaan heeft!
Flink Poppy en knap gedaan 4de Handel!
Bekijk vlug hun prachtig filmpje…

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Dopjesactie, Educatief, Prikbord, Steunen. Bookmark de permalink.