Een plezante dag voor hond en baasje

Lees voor met webReader

Zondag 4 juni was het uitstekend weer om rustig rond te kuieren op een plezant hondenevent, namelijk WOEFDAG te Huizingen. Ook wij, Vrienden der Blinden, waren aanwezig met een mooi promotiestandje. Samen met enkele vrijwilligers stonden we klaar om de bezoekers uitleg te geven over ons opleidingscentrum én onze dopjesactie. Sommige bezoekers kwamen langs met hun ingezamelde dopjes.

Er was ook plaats voor actie!

Onder toezicht van een instructeur, kon je op ons belevingsparcours ervaren hoe het is om als blinde of slechtziende op stap te gaan met een blindengeleidehond.  Je kon eveneens op de foto met onze adorabele “mascotte”!

Demohond Oilily wordt een Bekende Hond

Oilily werd geselecteerd door de mensen van WOEF, om tijdens een interview met Jaak Pijpen te figureren. Na een korte kennismaking met Jaak, werd ze in de verschillende fragmenten samen met andere honden gefilmd. Ze deed het fantastisch!

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Evenementen, Prikbord. Bookmark de permalink.