Militair voor één dag

Lees voor met webReader

Deze week was het terug Andersvalidendag op de Vliegbasis Koksijde. Op deze DOE-dag werden er verschillende demo’s en activiteiten voor andersvaliden van de Westhoek georganiseerd.

In de voormiddag konden de deelnemers zich uitleven als spuitgast bij de brandweer, van op de eerste rij een “reddingsactie” van de Sea King-helikopter bijwonen of zich doorheen het demoparcours van Vrienden der Blinden laten leiden door een blindengeleidehond.

Na het gezamenlijke nuttigen van het middagmaal stonden er activiteiten op het programma in het teken van “Dag van de luchtmacht”. Met activiteiten als een hindernissenparcours, bowling en andere “geheime militaire operaties” voelden de deelnemers zich eventjes militair voor één dag.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Evenementen, Prikbord. Bookmark de permalink.