Kweekpleeggezinnen gevraagd

Lees voor met webReader

Vrienden der Blinden zoekt niet alleen pleeggezinnen maar ook kweekpleeggezinnen.

Wat is een ‘kweekpleeggezin’?

Als kweekpleegouder krijg je van Vrienden der Blinden een hond die zijn hele leven bij jou zal blijven. De normale kosten zoals voeding en jaarlijkse vaccinatie zijn ten laste van het pleeggezin. De extra kosten voor het kweken  zoals echografie, vaccinaties of andere dierenartskosten, speciale voeding, enz. komen ten laste van Vrienden der Blinden.

Jij engageert je om, van zodra de jonge hond 18 maanden oud is, eenmaal om het anderhalf jaar een nestje pups mee ter wereld te helpen zetten en te verzorgen tot de puppies acht weken oud zijn.

Ben jij een geschikt kweekpleeggezin?

Het profiel van een kweekpleeggezin is anders dan van een gewone pleegouder.

Wij zoeken uiteraard gezinnen die al ervaring hebben met het fokken van honden. Met andere woorden gezinnen met voldoende kennis en ervaring om een nestje ter wereld te brengen en jonge pups te verzorgen. Daar komt veel bij kijken. Teveel om hier op te noemen. Om te weten of jij het gezin bent dat we zoeken, willen we je graag eerst beter leren kennen.

Lijkt dit iets voor jou? Stuur dan een e-mail naar info@vriendenderblinden.be met vermelding van je persoonlijke gegevens. Wij nemen dan contact met je op voor een verder gesprek.

Print Friendly, PDF & Email